Новини от АТЕСТ

АТЕСТ ЕКСПО е първото по рода си изложение за едра строителна техника и механизация, част от Архитектурно-строителна седмица 2022. Между 30.03. и 02.04. в Интер Експо Център София ще можете да се запознаете с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация, да се срещнете лично с лидерите в бранша и да обмените ценни контакти, а защо не и да стартира нови бизнес партньорства.

Скоро ще представим и изложителите, с които ще се запознаете на място. Очакваме ви!


Запознайте се с изложителите


Усмихнатият екип на „Алки-Л“ ЕООД е изключителен представител на известната фамилията Liebherr. По време на изложението ще имате възможността да се запознаете с част от богатата ѝ гама земекопна, минна, кранова и бетонна техника. Ще можете да видите отблизо машините Liebherr A918 – колесен багер с тегло 18 тона; Liebherr L550 XPower – челен товарач с тегло 18.5 тона; Liebherr 42XXT – автобетонпомпа с дължина на стрелата 42 м; Liebherr LTM1070 –70-тонен мобилен кран.

„СИ ЕМ ЕЛ България АД“ е ексклузивен дилър на строителна техника JCB, мобилни трошачно-пресевни машини Powerscreen и миещи инсталации Terex Washing Systems. Специално за посетителите на АТЕСТ ЕКСПО, компанията ще представи за първи път ротационен телескопичен товарач JCB 555-260R. Други машини, които ще можете да разгледате са комбинирани багер-товарачи 3СХ и 4СХ, индустриални телескопични товарачи, мини челни товарачи, верижен багер 220Х, челен товарач JCB 457, колесен багер Hydradig и др. Компанията ще ви представи и широка гама индустриални и селскостопански гуми Galaxy-Yokohama Group и Apollo Vredestein BV.

Още един участник в АТЕСТ ЕКСПО е „Елтрак България” – официален дилър на Caterpillar, Perkins и JLG. Екипът на компанията ще ви покаже най-новите 2D-3D технологии при асистиране на оператори на багери САТ; CAT GC – багери, товарачи, валяци, дизелови генератори; багер-товарачи CAT; верижни булдозери CAT с издигната звездочка; сертифицирани употребявани машини САТ с гаранция; машини, отдавани под наем.

По време на АТЕСТ ЕКСПО „Евро Сълюшънс ЕООД“, дългогодишен доставчик на минна, строителна, комунална и железопътна механизация от водещи европейски и световни производители, ще представи част от широката си гама продукти на марките: Dressta – булдозери и тръбоклади; XCMG – автокранове; Comacchio – сонди; Cukurova – багер-товарачи; NPK – хидравлични приспособления и др.

„Инжконсулт“ ЕООД, официален дилър на Shantui, Sunward, XCMG, Sany и др. за България, ще запознае всички посетители на АТЕСТ ЕКСПО с богатата си гама верижни и колесни багери Sany, мини багери и мини челни товарачи Sunward, булдозери Shantui, валяци XCMG, машини за пътно поддържане Hydrog, складова и почистваща техника.

„Мегатрон“ е официалният представител на световноизвестната марка Bobcat и на утвърждаващата се в България марка DOOSAN. По време на АТЕСТ ЕКСПО любезният екип на компанията ще ви представи най-новите модели от компактната техника на Bobcat – мини колесни и мини верижни товарачи, компактни челни товарачи, мини багери и телескопични товарачи, а от тежката строителна техника на DOOSAN – най-актуалните модели колесни и верижни багери, и челни товарачи.

„Прайм Технолоджийс“ ООД е официалният партньор на Metso:Outotec, дистрибутор на световния производител на компактна строителна техника YANMAR (мини и миди багери, компактни товарачи и верижни мини дъмпери) и на производителя на колесни дъмпери Thwaites. Компанията е дистрибутор и официален сервиз и на индустриалните двигатели KUBOTA и VOLVO PENTA. Предлага пълна гама мобилни, полумобилни трошачки и сита; проектиране и изпълнение на цялостни трошачно-пресевни инсталации, част от които ще ви представи по време на АТЕСТ ЕКСПО.

„Тайтън Машинъри България“ е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която притежава и управлява редица търговско-сервизни представителства в сферата на строителната техника и селското стопанство с пълно обслужване в САЩ и Европа. По време на АТЕСТ ЕКСПО компанията ще представи продуктовата си гама на Case Construction – комбинирани багери, челни, компактни челни товарачи, мини челни товарачи, булдозери, грейдери, верижни багери, както и мини и среден клас верижни багери.

Още един изложител на АТЕСТ ЕКСПО е Z&M Private Co. – изключителен дилър на Hitachi Construction Machinery за България и Северна Македония. По време на изложението ще можете да видите на живо новата 7-ма серия на верижните и колесни багери и челни товарачи на японския концерн, както и съчленени дъмпери на BELL от 20 до 50 тона полезен товар. Заповядайте!

Стротех Инженеринг АД e търговско-инженерингова фирма, чиято основна дейност е продажба на строителни, комунални и кариерни машини, резервни части, гаранционо и извънгаранционно сервизно обслужване. Стротех Инженеринг АД е официален представител на: Hyundai Construction Equipment – пълна гама строителни машини; Magni MT – телехендлери и самоходни вишки; MST – комбинирани багер-товарачи; Kramer – среден клас колесни челни товарачи; Keestrack – трошачно-пресевни инсталации; Arjes – шредери; Weber MT – малка механизация и Indeco – прикачно оборудване.

По време на АТЕСТ ЕКСПО, посетителите, ще имат възможност да разгледат: колесен челен товарач MST; колесен багер Hyundai, колесен челен товарач Hyundai, телескопичен повдигач Magni, челен товарач Kramer и малка механизация Weber.

„Роланд Трейдинг ООД“ също ще бъде сред изложителите на тазгодишното издание на АТЕСТ ЕКСПО. Компанията е дистрибутор на строителни и пътно строителни машини, кариерно оборудване, машини за претоварване на скрап, дървен материал, хартия, насипни материали и др. и е официален дилър на марките Mecalac, Fuchs, Terex Cranes, Demag. Част от тях ще видите и на АТЕСТ ЕКСПО 2022. Заповядайте!

„Сигма България АД“ е официален вносител на Volvo Construction Equipment за България. Компанията предлага пълна гама от машини, обслужване и сервиз в цялата страна. По време на АТЕСТ ЕКСПО 2022 ще имате възможност да разгледате отблизо отбрана техника, както и да се запознаете по-подробно с услугите, които „Сигма България АД“ предоставя на клиентите си.

Последният участник в АТЕСТ ЕКСПО 2022 е „ИНТЕРАГРИ България АД“ – единственият официален вносител на New Holland за България и водеща компания в страната за консултации и предлагане на самоходна земеделска техника, строителна техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги. Заповядайте да се запознаете с екипа им и да получите отговор на всички въпроси, които ви интересуват! Очакваме ви!